Modelwoningen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque scelerisque, lacus ac sodales condimentum, tellus leo viverra velit, vel tincidunt ipsum augue id neque.

Verschillende maten

Breed assortiment

Hoogwaardige kwaliteit

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact opnemen

Over het Strandleven Chalet

Het Strandleven Chalet is een kwalitatief hoogwaardig chalet dat opvalt! Dit chalet is ene opvallende verschijning en is al meerder malen verkocht. Tevens wordt het Strandleven chalet op meerder vakantieparken ingezet als verhuurchalet. Bij het Strandleven chalet is het uiteraard mogelijk om indezelfde stijl een blokhut naar wens te laten bouwen. Een perfecte combinatie die uw plek geheel afmaakt.

Meer informatie

Over het Duinhuis Chalet

Het Duinhuis chalet betreft een luxe chalet met een plat dak, dit betreft een 10 x4. Uiteraard is het mogelijk om het Duinhuis chalet op andere afmetingen te laten bouwen. Gangbare maten zijn 10×4, 11×4 en 12×4 echter afwijkende maten of een L-vormig Duinhuis chalet zijn mogelijk.

Meer informatie

Over het Boschleven Chalet

Het Boschleven chalet betreft een luxe chalet met een plat dak, dit betreft een 10 x4. Uiteraard is het mogelijk om het Boschleven chalet op andere afmetingen te laten bouwen. Gangbare maten zijn 10×4, 11×4 en 12×4 echter afwijkende maten of een L-vormig Boschleven chalet zijn mogelijk.

Meer informatie

Over het Landleven Chalet

Het Landleven  chalet betreft een luxe chalet met een punt dak, dit betreft een 10×4. Uiteraard is het mogelijk om het Landleven chalet op andere afmetingen te laten bouwen. Gangbare maten zijn 10×4, 11×4 en 12×4 echter afwijkende maten of een L-vormig Landleven chalet zijn mogelijk. pp de foto ziet u een rietendak echter dit betreft een impressie foto. Standaard wordt het Landleven chalet met dakpan platen gebouwd.

Meer informatie

Over het Landleven XL Chalet

Het Landleven XL chalet betreft een luxe L-vormig chalet met een punt dak, dit betreft een 10 x4. Uiteraard is het mogelijk om het Boschleven chalet op andere afmetingen te laten bouwen.

Meer informatie

Over het L-Chalet

Een L-chalet naar wens bouwen? Dat kan! Er zijn in onze chaletfabriek meerdere mogelijkheden.

Een L-chalet is maatwerk neem contact met ons op!

Meer informatie

Schuur op maat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec auctor eros in luctus placerat. Donec ultricies, leo eget ultricies interdum, elit augue egestas nulla, eu interdum ipsum velit vel turpis. Sed sollicitudin iaculis tellus in gravida. Vestibulum rhoncus pellentesque sapien, a porta magna malesuada a.

Meer informatie